PROMO: DOMAINES JOBLOT TE GIVRY

Korting per 12 flessen is 5% en per 24 flessen is 8%
Minimum per 6 flessen van dezelfde soort te bestellen

Vermelde prijzen exclusief btw

Horeca-klant? Log je hier in. Wachtwoord vergeten?

ACTIE GELDIG VAN 1 FEBRUARI TEM 28 FEBRUARI 2015

PROMOTIES ZIJN ENKEL GELDIG VIA DEZE BESTELBON, IN DE WEBSHOP WORDEN DE TARIEFPRIJZEN GEHANTEERD.

RODE WIJNEN

2013 Givry, 1er Cru “Bois Chevaux” - 20,62€ → link webshop

Diepe kleur met een nog ietwat gesloten neus. Deze wijn met een iets rustieker karakter heeft meer tijd nodig om alle delen te laten versmelten. Hij heeft een ietwat etherisch karakter. In de mond heeft hij excellente grip met een prachtig uitgebalanceerde afdronk en grote lengte. Klassieke Pinot Noir!

2013 Givry, 1er Cru “Clos du Cellier aux Moines” - 21,45€→ link webshop

Diepe kleur en rijke volle neus met rood en zwart fruit. Het hout van de opvoeding neemt momenteel nog wat de bovenhand maar zal integreren met de tijd. In de mond zeer fruitig en snoepachtig met grote lengte. Ook in de mond hebben de verschillende componenten tijd nodig om samen te smelten zodat het zoete fruit naar de achtergrond verschuift ten gunste van meer complexe aroma’s.


WITTE WIJNEN

2013 Givry, 1er Cru “En Veau” - 20,62 €→ link webshop

Briljante goudgele kleur. Intense rijpe neus met aroma’s van wit fruit zoals ‘pêche de vigne’. Geroosterde hazelnoten en minerale toetsen waaronder vuursteen afkomstig van de 40 jaar oude wijnstokken. In de mond zeer geconcentreerd en fijn tegelijkertijd. Doet zelfs denken aan de puurheid en ras van een Puligny-Montrachet. Zeer mooie en complexe afdronk. Geef deze wijn nog een half jaar de tijd om alles mooi te doen versmelten.

2013 Givry, 1er Cru “Clos de la Servoisine” - 21,45€→ link webshop

Briljant goudgele kleur. Intense rijpe neus met aroma’s van geroosterde noten, boter en houttonen. Levendig fris in de mond met veel structuur en fijne zuren. Romige en lange afdronk. Deze wijn is reeds zeer toegankelijk maar zal uiteraard aan volume en complexiteit winnen door flesrijping.